تین کلاینت

تین کلاینت HP یا DELL؟

تین کلاینت HP یا DELL

اگر دنبال تین کلاینتی هستید که هم عملکرد قابل اعتماد داشته باشد و هم هزینه‌ها را بهینه کند، احتمالاً بین تین کلاینت HP یا DELL سردرگم شده‌اید. واقعیت این است که هر دو برند ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند که بسته به نوع استفاده و نیاز شما، انتخاب را متفاوت می‌کند. اما سوال اصلی اینجاست: کدام یک از این دو، بهترین ارزش خرید را برای شما خواهد داشت؟

اما پیش از آن‌که وارد مقایسه این برندها شویم ، باید یک نکته‌ی مهم را برایتان روشن کنیم: تین کلاینت‌ها برعکس باور بعضی از افراد، سیستم‌های متکی به سرور نیستند؛ اما قابلیت تبدیل در برخی از آن‌ها به زیروکلاینت وجود دارد. شما می‌توانید بر روی این دستگاه‌ها سیستم‌عامل نصب کنید، درست مانند کامپیوترهای دسکتاپ. در واقع، اگر شما به دنبال دستگاه‌های جدید با قیمت مناسب، سبک و کم مصرف هستید، تین کلاینت‌ها می‌توانند پاسخ مناسبی باشند.

در این مقاله قصد داریم با دیدی عملی و مبتنی بر نیاز واقعی شما، مزایا و تفاوت‌های تین کلاینت‌های HP و DELL را بررسی کنیم تا بتوانید بر اساس اولویت‌هایتان تصمیم دقیق‌تری بگیرید.

چرا تین کلاینت؟ مزایا و کاربرد

مقایسه برندهای HP و DELL

در ادامه این مقاله، به مقایسه و بررسی تین کلاینت HP و DELL خواهیم پرداخت.

تین کلاینت‌های برند HP

خب، اکنون باید بگوییم تین کلاینت اچ پی یا دل؟ کدام بهتر است. برند اچ پی یکی از قدرتمندترین برندها در حوزه تین کلاینت‌هاست. تین کلاینت‌های HP معمولاً دارای طراحی جذاب‌تری هستند و در مدل‌های مختلفی عرضه می‌شوند؛ از دستگاه‌های پایه برای کاربری‌های ساده گرفته تا مدل‌های پیشرفته‌تر با قدرت پردازشی بالاتر، پشتیبانی از چند مانیتور و قابلیت ارتقاء رم و حافظه.

تین کلاینت‌های اچ پی به دلیل تنوع بالا برای هر کاربری مدل‌های متعدددی دارند، به همین دلیل بسیار محبوب هستند. تین کلاینت‌های اچ پی قابلیت نصب سیستم عامل Thin Pro  را دارند که در ایران دارای محدودیت نیست و به راحتی نصب می‌شوند. علاوه بر سیستم عامل تخصصی اچ پی، شما قابلیت نصب لینوکس و ویندوز را نیز دارید. همچنین، قابلیت نصب نرم افزارهای مجازی‌سازی مثل VMware Horizon و Citrix وجود دارد که در این صورت سیستم شما، به یک زیروکلاینت تبدیل می‌شود. و به همین منطور، اکثر تین کلاینت‌های اچ پی قابلیت تبدیل به زیروکلاینت را دارند.

تین کلاینت‌های برند DELL

برند دل نیز یکی دیگر از برندهای مطرح در زمینه تین کلاینت‌هاست. برند دل برعکس برند اچ پی که بیشتر بر طراحی و ظاهر شیک اهمیت می‌دهد، به ساده سازی اهمیت داده. یکی از نقاط ضعف برند دل در زمینه تین کلاینت این است که تنوع محصولات این برند نسبت به اچ پی کمتر است و دست کاربران برای انتخاب باز نیست. مدل‌های متنوعی از تین کلاینت‌های DELL  وجود دارند که بسته به نیاز، می‌توانند از پردازنده‌های ARM تا اینتل Core i5 بهره ببرند. این دستگاه‌ها به راحتی از سیستم‌عامل‌هایی مثل Windows 10 IoT، ThinOS (سیستم اختصاصی DELL) و لینوکس پشتیبانی می‌کنند. ThinOS به‌ویژه برای استفاده در بسترهای مجازی و ریموت مثل Citrix و VMware طراحی شده، که محدویت‌های بیشتری برای ایرانیا دارد. و همچنین، قابلیت تبدیل تین کلاینت به زیروکلاینت در این مدل کمتر است و منعطف نیست.

جدول مقایسه تین کلاینت HP و  DELL

معیار / ویژگیHP تین کلاینتDELL تین کلاینت
قوی‌ترین مدل موجود در تهران کلاینت

HP t740  (پردازنده Radeon Vega 8)

Dell Wyse 5070 (پردازنده Intel Core i7 نسل 8، گرافیک Intel UHD 630)
ارزان‌ترین مدل موجود در تهران کلاینتHP t520 (پردازنده AMD
GX-212JC)
Dell Wyse 7010 (پردازنده AMD G-T56N)
بهترین مدل برای گرافیک سنگینHP t740 (گرافیک Radeon  Vega 8)

Dell Wyse 5070 (Intel UHD Graphics 605)

مناسب برای کاربری سادهHP t520 (پردازنده AMD
GX-212JC)
Dell Wyse 7010 (پردازنده AMD G-T56N)
سیستم عامل‌های پشتیبانی‌شدهWindows 10 IoT, HP ThinPro (لینوکس)Windows 10 IoT, Dell ThinOS, Linux
حداکثر حافظه RAMتا 32 گیگابایتتا 32 گیگابایت
ذخیره‌سازی داخلیSSD تا 512 گیگابایتSSD تا 512 گیگابایت
تعداد و نوع پورت‌هاUSB, USB 0.3, USB 0.2, TYPS-C, HDMI, COM DisplayPort, VGA, LANUSB, USB 0.3, USB 0.2, TYPS-C, HDMI, COM DisplayPort, VGA, LAN
پشتیبانی از چند مانیتورتا 4 مانیتور با کیفیت 4Kتا 4 مانیتور با کیفیت 4K
امنیت و قابلیت مدیریتHP Sure Start, TPM 2.0, HP Device ManagerDell Data Security, TPM 2.0, Wyse Management Suite
مصرف انرژیتا 45 وات تا 45 وات
ابعاد و وزنوزن حدود 1 کیلوگرموزن حدود 1 کیلوگرم
قیمت تقریبی3 تا 29 میلیون تومان3 تا 29 میلیون تومان 
مناسب برایسازمان‌های بزرگ، شرکت‌ها، ادارات، مدارس، بیمارستان‌ها، دانشگاه‌هاسازمان‌های بزرگ، شرکت‌ها، ادارات، مدارس، بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها
تین کلاینت‌های برند DELL , HP

جمع بندی

در این مقاله، ما به این سوال که تین کلاینت HP یا DELL بهتر است پاسخ دادیم. بر طبق نظر کاربران، متوجه شدیم که تین کلاینت‌های اچ پی عملکرد بهتری دارند و تنوع آن‌ها نیز بیشتر است. همچنین، مهم‌ترین نکته در مورد تین کلاینت‌های برند اچ پی قابلیت تبدیل ان‌ها به زیروکلاینت است که افراد با خرید این مدلها می‌توانند با یک تیر دو نشان بزنند و اگر زمانی خواستند به سمت مجازی سازی دسکتاپ روی بیاورند تنها کافیست که بر روی سیستم‌های خود نرم افزارهای مجزی سازی نصب کنند. اما به صورت کلی، این بدین معنا نیست که برند دل مناسب نیست، برند دل نیز به اندازه اچ پی در این زمینه حرفی برای گفتن دارد و همه چیز به نیازهای شما برمی‌گردد.

درنهایت، برای خرید تین کلاینت از دو برند HP  و Dell می‌توانید با کارشناسان شرکت تهران کلاینت تماس بگیرید و با مشاوره تخصصی رایگان، خرید خود را انجام دهید. تهران کلاینت یک شرکت تخصصی فروش تین کلاینت و  زیروکلاینت است که تمامی محصولات را به صورت مستقیم و همراه با گارانتی به شما عزیزان عرضه می‌کند. برای تماس با هریک از کارشناسان فروش با این شماره 02191014181 تماس بگیرید.

سوالات متداول

یا تین کلاینت‌ها می‌توانند به‌صورت مستقل و بدون اتصال به سرور کار کنند؟

بله، برخلاف زیروکلاینت‌ها، تین کلاینت‌ها قابلیت نصب سیستم‌عامل‌هایی مانند ویندوز یا لینوکس را دارند و می‌توانند به‌صورت مستقل عمل کنند. این ویژگی به کاربران امکان می‌دهد تا نرم‌افزارهای مورد نیاز را نصب و اجرا کنند، حتی بدون اتصال دائمی به سرور مرکزی.

تفاوت اصلی بین تین کلاینت و زیروکلاینت چیست؟

تین کلاینت‌ها دارای سیستم‌عامل و منابع پردازشی مستقل هستند و می‌توانند به‌صورت محلی عملیات انجام دهند. در مقابل، زیروکلاینت‌ها فاقد سیستم‌عامل مستقل بوده و تمام پردازش‌ها را از طریق سرور  انجام می‌دهند.

آیا تین کلاینت‌ها برای کارهای سنگین مانند طراحی گرافیکی یا ویرایش ویدیو مناسب هستند؟

تین کلاینت‌ها بیشتر برای کارهای سبک تا متوسط مانند وبگردی، استفاده از نرم‌افزارهای آفیس و دسترسی به برنامه‌های سازمانی طراحی شده‌اند. برای کارهای سنگین گرافیکی ، بهتر است از سیستم‌های دسکتاپ با سخت‌افزار قدرتمندتر استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *